Survivor: Έξω φρενών ο Παύλος Γαλακτερός με τον Τριαντάφυλλο – “Μην ξαναπιάσεις στο στόμα σου τον πατέρα μου”

Με έναν νέο καβγά στην καλύβα της κόκκινης ομάδας ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του Survivor. Πρωταγωνιστής για ακόμα μια φορά ο Τριαντάφυλλος . Η κόντρα που ξέσπασε ήταν ανάμεσα στον τραγουδιστή και τον Παύλο Γαλακτερό που μέχρι σήμερα αποτελούσε την ήρεμη δύναμη της ομάδας. Αφορμή στάθηκε το γεγονός πως ο Τριαντάφυλλος προσπάθησε να μπλέξει στη συζήτησή τους τον πατέρα του, Νάσο Γαλακτερό.

Ο Παύλος προσπαθούσε να εξηγήσει στον Τριαντάφυλλο τι δεν του άρεσε στα λόγια που είπε για τον Γιώργο Κοψιδά, με τον δεύτερο να μην ακούει τίποτα φτάνοντας τον Παύλο στο σημείο να αρχίσει να φωνάζει για να ακουστεί και ο τραγουδιστής ανέφερε ξανά την ηλικία του και ότι τον περνάει πολλά χρόνια για να του μιλάει έτσι.

Ο νεαρός «κόκκινος» του απάντησε ότι δεν τον νοιάζουν τα χρόνια καθώς έχει χαθεί ο σεβασμός απέναντί του με τον Τριαντάφυλλο να αποκρίνεται: «Θα στα πει ο πατέρας σου».

Η ατάκα αυτή έκανε τον Παύλο έξαλλο που άρχισε να φωνάζει πιο έντονα λέγοντας, “Δεν θέλω να πιάνεις τον πατέρα μου στο στόμα σου σε παρακαλώ πολύ”.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164