Ελένη Μενεγάκη: Το γεμάτο νόημα μήνυμα της παρουσιάστριας – “Δε μπορείς να ελέγχεις τα πάντα, κάποιες φορές…”

Με ένα μήνυμα γεμάτο νόημα καλημέρισε τους διαδικτυακούς της φίλους σήμερα το πρωί η Ελένη Μενεγάκη. Η ξανθιά παρουσιάστρια που μετά από πολλά χρόνια συνεχούς και επιτυχημένους πορείας στην τηλεόραση φέτος κάνει ένα διάλειμμα από αυτή, κρατά ζωντανή την επαφή με το κοινό της μέσω των social media.

Μέσω του instagram η Ελένη Μενεγάκη επιλέγει να μοιράζεται στιγμές της καθημερινότητάς της – αλλά και από το παρελθόν – και πολλές φορές ανοίγει και διάλογο με τους ακόλουθούς της στα σχόλια. Συνήθως, τα μηνύματα με τα οποία συνοδεύει τις φωτογραφίες της είναι αισιόδοξα καθώς αυτή την αισιοδοξία και το χαμόγελο ήθελε πάντα να περνά και από τις εκπομπές της.

Σήμερα λοιπόν, μετά και τα τελευταία δημοσιεύματα που την θέλουν να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για την τηλεοπτική της επιστροφή η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε δυο φωτογραφίες και έγραψε, ‘”Δεν μπορείς να ελέγχεις τα πάντα ! Κάποιες φορές χρειάζεται απλά να χαλαρώσεις και να πιστέψεις πως όλα θα πάνε καλά ! Τα λέω για να τ ακούω πρώτη εγώ ! Καλημέρα σε όλους !” (διάβασε εδώ όσα ακούγονται για την τηλεοπτική της επιστροφή)

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164