Ψαρονέφρι με chili και σος maple

30 Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Εύκολη, εντυπωσιακή και γρήγορη συνταγή. Είναι ιδανικό για το βράδυ του Αγίου Βαλεντίνου με λίγο κόκκινο ξηρό κρασί!

θερμίδες 180

Συστατικά

  • 1 κ.σ. τσίλι σε σκόνη
  • Αλάτι, κόκκινο καυτερό πιπέρι
  • 400 γρ. ψαρονέφρι κομμένο σε λεπτές φετούλες
  • 2 κ.σ. σπορέλαιο
  • 1/4 του φλιτζανιού μηλόξιδο
  • 1 κ.σ. maple syrup
  • 1 κ.σ. λευκό ξίδι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Ανάμειξε το τσίλι, το αλάτι και το κόκκινο καυτερό πιπέρι σε ένα μπολ
  • Επάλειψε το χοιρινό και από τις δύο πλευρές με τα μπαχαρικά σου
  • Ζέστανε το λάδι σε μέτρια φωτιά και σόταρε το χοιρινό να πάρει χρώμα για 1 με 2 λεπτά
  • Πρόσθεσε το ξίδι, το μηλόξιδο, το maple syrup και άφησε τα υλικά να πράσουην βράση
  • Χαμήλωσε τη φωτιά και συνέχισε το ψήσιμο γυρίζοντας τα κομματάκια κρέας ανά διαστήματα μέχρι να δέσει και να καραμελώσει η σάλτσα
  • Σέρβιρε με το χοιρινό καραμελωμένο

Tip


Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164