Ένα burger πιο αρωματικό από τα άλλα… Νόστιμο, ζουμερό και πάρα πολύ ξεχωριστό!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1/4 του φλιτζανιού λιαστές ντομάτες
- 1 φλιτζάνι με βραστό νερό
- 1 φλιτζάνι μαγιονέζα με χαμηλά λιπαρά
- 2 κ.γ. Worcestershire sauce
- 1/4 του φλιτζανιού φρέσκα φύλλα βασιλικού ψιλοκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
- Αλάτι, πιπέρι
- 750 γρ. άπαχο μοσχαρίσιο κιμά
- 3/4 του φλιτζανιού τριμμένη μοτσαρέλα με χαμηλά λιπαρά
- 6 ψωμάκια burger
- Επιπλέον φύλλα βασιλικού
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα μπολ με καυτό νερό βάλε τις λιαστές ντομάτες και άφησε να σταθούν για 5 λεπτά. Στράγγιξε
- Ανάμειξε σε ένα πολυμίξερ τις ντομάτες με τη μαγιονέζα να πάρεις μια κρέμα. Βάλε στο ψυγείο να κρυώσει
- Σε ένα μπολ ανάμειξε την Worcestershire sauce, το βασιλικό, το σκόρδο και αλατοπιπέρωσε. Πρόσθεσε τον κιμά και ανακάτεψε καλά
- Πλάσε 12 λεπτά μπιφτέκια, συμπλήρωσε 2 κ.σ. τυρί στον κιμά και ένωσε τα μπιφτέκια να γίνουν 6 και πίεσε καλά να σταθεροποιηθούν
- Ψήσε τα μπιφτέκια σου σε μέτρια φωτιά για 5-7 λεπτά από κάθε πλευρά
- Σέρβιρε στα ψωμάκια μαζί με την σάλτσα λιαστής ντομάτας και το υπόλοιπο τυρί σκέπασε με το ψωμάκι
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ