Survivor: Το twitter βγάζει… στη σέντρα την πεντάδα της μπλε ομάδας

Είναι πλέον γνωστό ότι η μπλε ομάδα του Survivor έχει χωριστεί σε δύο στρατόπεδα, με τον Αλέξη, τον Σάκη, την Μαριαλένα, την Ελευθερία και τη Χριστίνα να βρίσκονται από τη μία πλευρά και τον Τζέιμς, τον Νίκο και την Άννα Μαρία από τη άλλη. Το χάσμα ανάμεσα στις δύο υποομάδες φαίνεται να είναι, πλέον, αγεφύρωτο, μιας και κάθε μέρα που ξημερώνει αποτελείται από καινούργιες διενέξεις και εντάσεις. 

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, η πεντάδα αρνήθηκε να συμμετάσχει στο αγώνισμα με έπαθλο φαγητό, εκφράζοντας έτσι έμπρακτα τη διαφωνία τους με την υποψηφιότητα της Χριστίνας από τον Νίκο, ο οποίος είχε κερδίσει το τοτέμ της ασυλίας. Οι τρεις παίκτες αναμετρήθηκαν εναντίων των κόκκινων και παρά τις προβλέψεις, κατάφεραν να την κερδίσουν με σκορ 10-6.

Τζέιμς, Νίκος και Άννα Μαρία, αφού πανηγύρισαν για τη νίκη τους, ζήτησαν από τους συμπαίκτες τους να φάνε μαζί τους τα τυλιχτά σουβλάκια και τις σαλάτες, αφού το φαγητό είναι για όλους. Εκείνοι επέμειναν στην αρχική τους άποψη και έτσι δε γεύτηκαν τα ελληνικά εδέσματα.

Οι χρήστες του twitter, όπως κάθε βράδυ έτσι και σήμερα, παρακολούθησαν όσα έγιναν στη μπλε ομάδα και έβγαλαν στη σέντρα τους “5”, καρφώνοντας τους, μάλιστα, για τη συμπεριφορά τους. 

Δες τα tweets:

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164