Ένα πιάτο για να… ανάψουν τα αίματα! Καυτερό φιλετάκι χοιρινού, έτοιμο από τα χεράκια σου μέχρι να πεις κύμινο!
193 Θερμίδες
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 φιλέτα χοιρινού (το στρογγυλό της μπριζόλας χωρίς το κόκκαλο)
- Αλάτι, Κύμινο σε σκόνη
- 1/4 κ.γ. μαύρη ζάχαρη
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
- 1/4 κ.γ. κόλιαντρο σε σκόνη
- 2 κ.γ. ταμπάσκο
- 1 κ.γ. χυμό λεμόνι
- 1 1/2 κ.γ. ελαιόλαδο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αλάτισε τα φιλετάκια και τρίψε με το σκόρδο. Στη συνέχεια ανάμειξε κύμινι, ζάχαρη και κόλιαντρο και πασπάλισε την μία πλευρά του χοιρινού
- Βάλε ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και ζέστανε. Πρόσθεσε το χοιρινό με την πικάντικη πλευρά προς τα πάνω. Ψήσε για 2 λεπτάκια να πάρει χρώμα
- Γύρισε από την άλλη πλευρά και ψήσε για 4 λεπτά ακόμη να ψηθεί καλά.
- Σβήσε τα φιλετάκια με το ταμπάσκο και λεμόνι. Άφησε να εξατμιστεί το περισσότερο υγρό και σέρβιρε
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ