Θα φανταζόσουν ποτέ πως το ψαρονέφρι ψήνεται ολόκληρο στη σχάρα; Μην το κόψεις σε φετούλες λοιπόν… Αρωμάτισέ το με φίνο lime και γευστικό σκόρδο και ρίξ’ το στη φωτιά ολόκληρο. Θα γίνει ζουμερό και πεντανόστιμο.
170 θερμίδες
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 κομμάτια ψαρονέφρι ολόκληρα
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- 2 κ.σ. ξίσμα lime
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 κ.γ. φρέσκο χυμό lime
- 1/2 κ.γ. μέλι
- Αλάτι, πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Κάνε στενές και βαθειές εγκοπές στο πάνω μέρος από το ψαρονέφρι. Γέμισε με το σκόρδο
- Σε ένα μπολ ανάμειξε το Lime, ξύσμα και χυμό, το μέρλι και αλατοπιπέρωσε. Ανακάτεψε να γίνουν ένα
- Αφοού τα κάρβουνα είναι έτοιμα, άλειψε το ψαρονέφρι σου με το μείγμα μελιού σε όλη την επιφάνεια και ψήσε
- Θα χρειαστείς περίπου 20 λεπτά γυρίζοντας από όλες τις πλευρές αρκετές φορές
- Αφού πάρει χρώμα και είναι καλά ψημμένο κόψε σε φετούλες και σέρβιρε. Συνδύασέ το με dip φέτας με μυρωδικά
Tip
Μην τρυπήσεις το κομμάτι το κρέας όσο το ψήνεις. Καλό είναι να το γυρίζεις με τσιμπίδα και προσεκτικά για να μείνει ζουμερό
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ