Carnitas Tacos με μοσχάρι

45 Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
5
Mερίδες

Ένα γρήγορο πιάτο με πολλή γεύση και εσάνς από λατινική Αμερική! Η Μεξικάνικη συνταγή για κομματάκια από μοσχάρι ονομάζεται tacitos και θα τα λατρέψεις όταν θα πεινάς και θα χρειάζεσαι κάτι χορταστικό και ελαφρύ!

220 θερμίδες

Συστατικά

  • 2 μέτριες ντομάτες ψιλοκομμένες
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1/4 του φλιτζανιού αβοκάντο ψιλοκομμένο
  • 2 κ.σ. ψιλοκομμένο κόλιαντρο
  • 1 κ.σ. φρέσκο χυμό lime
  • Αλάτι και πιπέρι
  • 8 τορτίγιες καλαμποκιού
  • 200 γρ. κομμάτια μοσχάρι ψητό ή βρασμένο κομμένο σε κυβάκια (μπορεί να είναι από φαγητό που περίσεψε)
  • 1 lime κομμένο σε 8 φετούλες

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σε ένα μπολ ανάμειξε τις ντομάτες, το κρεμμύδι, το αβοκάντο, το κόλιαντρο και τον χυμό Lime. Αλατοπιπέρωσε
  • Ζέστανε τις τορτίγιες σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας
  • Μοίρασε το κρέας σε κάθε τορτίγια και από πάνω βάλε περίπου 3 κ.σ. από την σάλσα
  • Δίπλωσε την τορτίγια στα δύο και σέρβιρε με μια φετούλα lime

Tip


Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164