Ένα γρήγορο πιάτο με πολλή γεύση και εσάνς από λατινική Αμερική! Η Μεξικάνικη συνταγή για κομματάκια από μοσχάρι ονομάζεται tacitos και θα τα λατρέψεις όταν θα πεινάς και θα χρειάζεσαι κάτι χορταστικό και ελαφρύ!
220 θερμίδες
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 μέτριες ντομάτες ψιλοκομμένες
- 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1/4 του φλιτζανιού αβοκάντο ψιλοκομμένο
- 2 κ.σ. ψιλοκομμένο κόλιαντρο
- 1 κ.σ. φρέσκο χυμό lime
- Αλάτι και πιπέρι
- 8 τορτίγιες καλαμποκιού
- 200 γρ. κομμάτια μοσχάρι ψητό ή βρασμένο κομμένο σε κυβάκια (μπορεί να είναι από φαγητό που περίσεψε)
- 1 lime κομμένο σε 8 φετούλες
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα μπολ ανάμειξε τις ντομάτες, το κρεμμύδι, το αβοκάντο, το κόλιαντρο και τον χυμό Lime. Αλατοπιπέρωσε
- Ζέστανε τις τορτίγιες σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας
- Μοίρασε το κρέας σε κάθε τορτίγια και από πάνω βάλε περίπου 3 κ.σ. από την σάλσα
- Δίπλωσε την τορτίγια στα δύο και σέρβιρε με μια φετούλα lime
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ