Χοιρινά παϊδάκια με λαχταριστή σάλτσα μπάρμπεκιου
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 κ. σούπας σκόνη μουστάρδας
- 1 κ. σούπας πάπρικα
- ½ κ. γλυκού πιπέρι καγιέν
- 3 1/2 kg χοιρινά παϊδάκια άκοπα
- 1½ φλ. σάλτσα μπάρμπεκιου
- ζωμός κοτόπουλου
- αλάτι, πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 180 βαθμούς και ανακάτεψε σε ένα μπολ τη σκόνη μουστάρδας, το πιπέρι καγιέν, την πάπρικα, αλάτι και πιπέρι.
- Βάλε τα παϊδάκια σε αλουμινόχαρτο και άλειψε όλη την επιφάνειά τους με το μείγμα μπαχαρικών και τύλιξέ τα καλά με το αλουμινόχαρτο.
- Βάλε τα “πακέτα” σε ταψί και ψήσε για περίπου δύο με τρεις ώρες, ανάλογα με το μέγεθος του κρέατος.
- Ξετύλιξε προσεκτικά το αλουμινόχαρτο και ρίξε τους χυμούς σε μια κούπα.
- Ζέστανε καλά μια γκριλιέρα και ανακάτεψε τη σάλτσα μπάρμπεκιου με μιάμιση κούπα από τους ζωμούς του κρέατος που ψήθηκε και ζωμό κοτόπουλου.
- Ψήσε τα παϊδάκια στην γκριλιέρα, αλείφοντάς τα συνεχώς με τη σάλτσα μπάρμπεκιου, για 7 με 10 λεπτά.
- Μετάφερέ τα σε μια επιφάνεια κοπής και κόψε κάθε παϊδάκι με το κόκκαλό του.
- Σέρβιρε με τη σάλτσα μπάρμπεκιου στο πλάι.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ