Το σνίτσελ σε εκδοχή finger food για γρήγορο και εύκολο μαγείρεμα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 1/2 φλ. αλεύρι γοχ
- 1 κ. σούπας σκόνη σκόρδου
- 2 κ. γλυκού σκόνη κρεμμυδιού
- 1 κ. γλυκού πάπρικα καπνιστή
- 350 gr φιλέτο μοσχαρίσιο κομμένο σε πολύ λεπτές φέτες
- 2 αυγά
- ηλιέλαιο για το τηγάνι
- αλατοπίπερο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ανακάτεψε το αλεύρι με τη σκόνη σκόρδου, τη σκόνη κρεμμυδιού και την καπνιστή πάπρικα σε ένα ρηχό πιάτο.
- Σε ένα μπολ χτύπα τα αυγά ελαφρώς.
- Αλατοπιπέρωσε καλά το λεπτοκομμένο φιλέτο.
- Πέρασε τα κομμάτια του μοσχαριού από το μείγμα με το αλεύρι, έπειτα βούτηξέ τα στα χτυπημένα αυγά και τέλος ξανά στο αλεύρι.
- Γέμισε μια κατσαρόλα με λάδι που να φτάνει στα δύο εκατοστά και ζέστανέ το σε μεσαία φωτιά.
- Ρίξε σε δόσεις τα κομμάτια του κρέατος στο ζεστό λάδι και ψήσε για τέσσερα με πέντε λεπτά την κάθε πλευρά.
- Αφαίρεσε από το τηγάνι, αλατοπιπέρωσέ τα καλά και σέρβιρε όσο είναι ακόμα ζεστά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ