Spring Rolls

20 Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Δροσερα και καλοκαιρινα spring roll λαχανικων. Μια συνταγή που δεν απαιτεί τηγάνισμα και έτσι τα ρολάκια (της άνοιξης) θα είναι ποιο ελαφρια και φρέσκα.

Συστατικά

  • 30 γρ. Νουντλς
  • 8 φύλλα από Ρύζι
  • 2 Καρότα
  • 4 φύλλα Σαλάτα
  • 50 γρ. Φύτρα ραντίτσιο
  • 1 κουταλιά φρέσκος ψιλοκομμένος Βασιλικός
  • 1 κουταλιά φρέσκος ψιλοκομμένος Δυόσμος
  • 2 σκελίδες Σκόρδο
  • 1 φρέσκο Κρεμμυδάκι
  • 1 κομματάκι φρέσκια Τζίντζερ
  • 50 ml Σος σόγιας

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Βύθισε τα ζυμαρικά σε κρύο νερό για 15 λεπτά. Στράγγίξε τα και φύλαξέ τα
  • Βούτηξε τα φύλλα από ρύζι σε νερό και τοποθέτησέ τα δύο-δύο σε μια βρεγμένη πετσέτα κουζίνας
  • Καθάρισε και κόψε τα καρότα σε λεπτά μπαστουνάκια. Πλύνε τα φύτρα και τη σαλάτα και στράγγιξέ τα
  • Ανάμειξε τα φύτρα, τη σαλάτα ψιλοκομμένη, τα καρότα και τα μυρωδικά με τα νουντλς.
  • Μοίρασε το μίγμα στα τέσσερα διπλά φύλλα και τύλιξέ τα σε ρολά.
  • Κόψε την πιπεριά, το σκόρδο και το κρεμμυδάκι, τρίψε το τζίντζερ και ανακάτεψέ τα με τη σος σόγιας.
  • Ρίξε λίγο από το ντρέσινγκ πάνω από τα ρολά και σέρβιρέ τα.

Tip

Πρόσεχε να μην αφήσεις πολύ τα νούντλς στο νερό γιατι θα διαλυθούν

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164