Συνήθως στο σπανάκι βάζουμε ρύζι. Ε, λοιπόν, ήρθε η ώρα να το δοκιμάσεις με πατατούλες!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 κιλό πατάτες
- ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 1 φλιτζάνι ζωμό λαχανικών
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 2 κουταλιές μουστάρδα
- 300 γρ. σπανάκι
- αλάτι, πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Καθάρισε τις πατάτες και τις κόψε τες σε κομμάτια.
- Σώταρε στο λάδι τα κρεμμύδια να μαλακώσουν και πρόσθεσε τον ζωμό, τις πατάτες, το σκόρδο και τη μουστάρδα.
- Σιγόβρασε ώσπου να μαλακώσουν οι πατάτες, σκεπάζοντας την κατσαρόλα για 20 λεπτά περίπου.
- Πρόσθεσε το σπανάκι, αλατοπιπέρωσε και το άφησέ το για λίγα λεπτά ακόμη, σιγοβράζοντας ώσπου να μαραθεί.
Tip
Πασπάλισε με λίγη τριμμένη φέτα πριν σερβίρεις για έξτρα γεύση!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ