Grilled cheese με σοταρισμένα λαχανικά και σος μαγιονέζας
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1/4 φλ. μαγιονέζα
- 3 κ. σούπας μουστάρδα ολικής άλεσης
- 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 1/2 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 220 gr σπαράγγια ψιλοκομμένα
- 220 gr μανιτάρια ψιλοκομμένα
- 1 κόκκινη πιπεριά σε λωρίδες
- 1/2 κ. γλυκού αλάτι
- 1/4 κ. γλυκού πιπέρι
- 3 φλ. kale ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
- 2 κ. σούπας βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
- 8 φέτες ψωμί ζυμωτό
- 1 1/2 φλ. τριμμένο Gouda
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 250 βαθμούς και ζέστανε ένα μεγάλο ταψί.
- Σε ένα μπολάκι ανακάτεψε τη μαγιονέζα με τη μουστάρδα.
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζέστανε το λάδι και σοτάρισε το κρεμμύδι για τρία με τέσσερα λεπτά.
- Πρόσθεσε τα σπαράγγια, τα μανιτάρια και την πιπεριά, αλατοπιπέρωσε και συνέχισε το σοτάρισμα για άλλα πέντε λεπτά.
- Ρίξε και το kale και το σκόρδο στο τηγάνι και συνέχισε το μαγείρεμα για άλλα τρία λεπτά.
- Άλειψε κάθε φέτα με βούτυρο στη μία πλευρά της και έπειτα άπλωσε τη σος μαγιονέζας στην άλλη πλευρά.
- Τοποθέτησε τις φέτες με την πλευρά του βουτύρο πάνω στο καυτό ταψί που ζεσταίνεις στο φούρνο.
- Μοίρασε από πάνω τα σοταρισμένα λαχανικά σε τέσσερις φέτες και έπειτα πασπάλισε τα λαχανικά με το Gouda.
- Βάλε το ταψί στο φούρνο ξανά και ψήσε για πέντε λεπτά, μέχρι να λιώσει το τυρί.
- Βγάλε από το φούρνο, σκέπασε κάθε γεμάτη φέτα με μία από τις άδειες, κόψε τα τοστ στη μέση και σέρβιρε.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ