Τα μανικιούρ που επιλέγουν οι διάσημες

Μανικιούρ, νύχια, nail art… όπως και να το πεις τα άκρα από μόνα τους κάνουν fashion statement. Και αυτό είναι κάτι που οι διάσημες γνωρίζουν πολύ καλά γι’ αυτό και επιλέγουν να δώσουν τόσο χώρο στο instagram τους στο μανικιούρ τους δείχνοντάς το μας κάθε φορά σε χορταστικό close up. 

Από την Kylie Jenner που λατρεύει τα μακριά νύχια και τα φασαριόζικα χρώματα και σχέδια μέχρι την Rosie Huntington Whiteley που κινείται στην πιο minimal οδό, οι επιλογές είναι πολλές και πολύ διαφορετικές. Παρακάτω συγκεντρώσαμε δέκα διάσημες που αλλάζουν μανικιούρ συχνά- πυκνά για να χαζέψεις, να εμπνευστείς ή να αντιγράψεις αυτό που βλέπεις ακριβώς. 

Kylie Jenner

@kyliejenner

Η Kylie Jenner αλλάζει τα νύχια της με την ίδια συχνότητα που αλλάζει τα μαλλιά της! Και μπορεί κάθε φορά να επιλέγει ένα διαφορετικό nail art αλλά το μοτίβο στο οποίο κινείται είναι πάνω- κάτω το ίδιο: έντονα χρώματα που σε πολλές περιπτώσεις είναι και φλούο αλλά πάντα πολύ μακρύ μήκος. Αυτό το μανικιούρ με τα dots είναι ένα μανικιούρ που έκανε λίγες ώρες πριν. Καν’το save γιατί κατά πάσα πιθανότητα μέσα στις επόμενες ώρες θα το αλλάξει! 

Rosie Huntington Whiteley 

@harrietwestmoreland 

Στην αντίπερα όχθη ή, αλλιώς, στην minimal οδό κινείται η Rosie Huntington Whiteley η οποία αγαπά το γαλλικό μανικιούρ το οποίο και βλέπουμε να υιοθετεί με μεγαλύτερη συχνότητα. Και όταν δεν έχει γαλλικό στα νύχια της επιλέγει το κλασικό parisian κόκκινο ή κάποιο nude. Σε όλες τις περιπτώσεις, υπεύθυνη γι’ αυτά τα τέλεια νύχια είναι η nail artist Harriet Westmoreland που είναι διάσημη για το clean αποτέλεσμα που προσφέρει στα άκρα. 

Kim Kardashian

@kimkardashian 

Αν και πολλές φορές έχουμε δει την Kim Kardashian με κοντά νύχια η ίδια αγαπά και τα πολύ μακριά, sexy και edgy όπως αυτά εδώ τα κόκκινα που μας αρέσουν πολύ! Fun fact: όταν ο Kanye West της είχε κάνει πρόταση γάμου η ίδια όπως δήλωσε δεν είχε κάνει μανικιούρ και ντρεπόταν που έπρεπε να βγάλει φωτογραφίες με αυτά τα νύχια για να δείξει το μονόπετρο. Ελπίζουμε την επόμενη φορά να μην αιφνιδιαστεί!

Chiara Ferragni

@chiaraferragni 

Η Chiara δεν λατρεύει απλώς το nail art αλλά είναι και ένας τρόπος να της φτιάχνει η διάθεση! Απόδειξη: την εβδομάδα που βγήκε από το μαιευτήριο κι έχοντας σχεδόν μόλις γεννήσει έκλεισε ραντεβού για μανικιούρ. Το παραπάνω candy manicure είναι αυτό που έκανε πιο πρόσφατα και δεν θεωρούμε τυχαίο το γεγονός ότι ταίριαξε τέλεια και με την νέα συλλογή από σανδάλια. 

Jennifer Lopez

@tombachik

Το μανικιούρ για την Jennifer Lopez παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στις total εμφανίσεις της και φυσικά καμία εμφάνιση δεν θεωρείται ολοκληρωμένη χωρίς τα κατάλληλα νύχια. Εδώ την βλέπουμε να σετάρει σκιά και βερνίκι και να πούμε πως αυτό το χρώμα της λεβάντας είναι μια τέλεια επιλογή για την άνοιξη!

Selena Gomez 

@tombachik 

H Selena Gomez είναι μια ακόμη περίπτωση διάσημης που δεν προτιμά τόσο τα σχέδια στα νύχια όσο τις μονοχρωμίες. Αυτό εδώ το μακρύ μανικιούρ σε nude τόνο είναι μια πολύ αγαπημένη και κλασική επιλογή που μπορείς να κρατήσεις για μεγάλο διάστημα αφού λόγω χρώματος όσο τα νύχια θα μακραίνουν αυτό δεν θα είναι εμφανές. 

Hailey Bieber

@haileybieber 

Μακρύ μήκος και για την Hailey Bieber η οποία κινείται ανάμεσα στα τετράγωνα και τα squoval νύχια (aka τετράγωνα με οβάλ άκρες) και κυρίως βαμμένα σε φυσικούς τόνους. 

Ελένη Φουρέιρα 

@elenifoureira 

Και για την Ελένη Φουρέιρα τα νύχια είναι μέρος του performance της. Η ίδια διατηρεί πάντα το μήκος τους μακρύ (όσο πιο μακριά τόσο πιο εντυπωσιακά) και παίζει με τα έντονα χρώματα που είτε δημιουργούν χρωματικό contrast με τα ρούχα που έχει επιλέξει είτε  συμπληρώνουν άψογα το σύνολό της. 

Μαίρη Συνατσάκη 

@katerina_nikolinakou

Μια ακόμη διάσημη που έχει πάντα φροντισμένα άκρα και που αγαπάμε και για τις επιλογές της στο nail art είναι η Μαίρη Συνατσάκη που άλλοτε προτιμά τα girly σχέδια με gel κι άλλοτε τις μονοχρωμίες. Το μανικιούρ της κάνει πάντοτε statement χωρίς, όμως, να είναι υπερβολικό! 

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

@ilianapapageorgiou

 Κάθε εβδομάδα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μας υποδέχεται μέσα από το Pop Up με ένα ολοκαίνουριο nail art ενώ στο instagram της μας δείχνει τις περισσότερες φορές και την διαδικασία που ακολουθείται για κάθε nail art αλλά και την έμπνευση πίσω από αυτό!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164