Λαχταριστή πατατοσαλάτα με πίκλες κρεμμυδιού και αυγό
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 1/2 φλ. ξύδι
- 2 κ. σούπας ζάχαρη
- 1 κ. γλυκού κόκκοι μουστάρδας
- αλάτι, πιπέρι
- 1 μικρό κόκκινο κρεμμύδι ψιλοκομμένο σε λωρίδες
- 1 kg baby πατάτες
- 6 βραστά αυγά
- 1 ψητή πιπεριά Φλωρίνης
- 1 φλ. μαγιονέζα
- 2 κ. σούπας μουστάρδα Dijon
- 2 κ. σούπας μουστάρδα ολικής άλεσης
- 1/4 φλ. φύλλα κόλιανδρου
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα κατσαρολάκι ζέστανε το ξύδι, τη ζάχαρη, τους κόκκους μουστάρδας και ένα κουταλάκι αλάτι μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη και το αλάτι.
- Μετάφερε το μείγμα σε ένα μπολ, άφησέ το να κρυώσει για 10 λεπτά, πρόσθεσε τα κρεμμύδια, κάλυψέ τα με μεμβράνη και άφησε το μείγμα στο ψυγείο για τουλάχιστον μία ώρα.
- Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βράσε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό και βράσε μέχρι να τρυπιούνται εύκολα.
- Σούρωσέ τες, άφησέ τες να κρυώσουν ελαφρώς και κόψε σε χοντρές φέτες.
- Μετάφερέ τες σε ένα μπολ, πρόσθεσε τα αυγά σε φέτες, το κρεμμύδι σουρωμένο και την πιπεριά κομμένη σε λωρίδες και ανακάτεψε.
- Σε ένα μπολ ανακάτεψε τη μαγιονέζα με τις μουστάρδες, δύο κουταλιές από το υγρό των κρεμμυδιών και αλατοπίπερο και πρόσθεσε το dressing στη σαλάτα.
- Αλατοπιπέρωσε ξανά τα υλικά, πρόσθεσε και τον ψιλοκομμένο κόλιανδρο και άφησε την πατατοσαλάτα στο ψυγείο για τουλάχιστον δύο ώρες πριν σερβίρεις.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ