Ομελέτα φούρνου με φρέσκα λαχανικά εποχής
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 κ. σούπας βούτυρο
- 2 καλαμπόκια
- 1 κ. γλυκού αλάτι
- 1/4 κ. γλυκού πιπέρι
- 8 μεγάλα αυγά
- 1/4 φλ. γάλα
- 1 κ. σούπας βασιλικός
- 1 κ. σούπας μαϊντανός
- 1 κ. σούπας δυόσμος
- 120 gr κατσικίσιο τυρί
- 1 φλ. ντοματίνια
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
- Σε ένα τηγάνι λιώσε το βούτυρο, πρόσθεσε το καλαμπόκι με μισό κουταλάκια αλάτι και πιπέρι και σοτάρισέ το για δύο λεπτά.
- Ανακάτεψε σε ένα μπολ τα αυγά με το γάλα και το υπόλοιπο αλάτι και πρόσθεσε τα μυρωδικά.
- Ρίξε το μείγμα στο τηγάνι και άπλωσέ το να πάει παντού.
- Πρόσθεσε και το τυρί τριμμένο με το χέρι.
- Τέλος, ρίξε από πάνω τα ντοματίνια κομμένα στη μέση και ψήσε για δύο με τέσσερα λεπτά, μέχρι τα αυγά να αρχίσουν να σταθεροποιούνται.
- Μετάφερε την ομελέτα στο φούνρο και ψήσε για περίπου 10 λεπτά.
- Άφησέ τη να σταθεί για πέντε λεπτά, κόψε σε κομμάτια και σέρβιρε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ