H Chiara Ferragni θα σε πείσει να βάλεις πράσινη σκιά με glitter

Αν θέλεις να αντλήσεις έμπνευση για τα επόμενά σου beauty looks αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο προφίλ της Chiara Ferragni! Γιατί η Chiara κάθε μέρα έχει να σου δώσει και μια τέλεια επιλογή σε μακιγιάζ, μαλλιά ή μανικιούρ (δεν θα μιλήσουμε για styling που είναι το απόλυτο πεδίο της!). Μάλιστα, οι επιλογές για τις οποίες μιλάμε είναι και πολύ εμπνευσμένες με πιο πρόσφατο χαρακτηριστικό παράδειγμα την πράσινη, glittery σκιά με την οποία την είδαμε πρόσφατα. 

Κι ενώ στην ερώτηση αν θα φορούσες ποτέ πράσινη σκιά και μάλιστα με glitter η αντανακλαστική μας απάντηση θα ήταν “αποκλείεται” βλέποντας τις φωτογραφίες της Ιταλίδας influencer μπήκαμε σε πειρασμό! Αυτό σε συνδυασμό με το πόσο μας λείπουν οι… glam μέρες μας κάνουν να μπαίνουμε σε πειρασμό διπλά!

 

Αυτό που μας αρέσει στο συγκεκριμένο μακιγιάζ είναι ότι μοιάζει με δύο διαφορετικά makeup look: όταν τα μάτια είναι ανοιχτά η πράσινη σκιά μοιάζει με… γήινη και εκεί που επικεντρωνόμαστε περισσότερο είναι η λάμψη και όταν τα μάτια ανοιγοκλείνουν αυτό το πράσινο χρώμα είναι το eye catchy ώστε δεν μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω του!

Τι λες; Θα το επιλέξεις; 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164