Ακούς μπρουσκέτες και φαντάζεσαι κάτι εξαιρετικό. Είναι γευστικά, αλλά στην προετοιμασία είναι το πιο εύκολο έδεσμα που έκανες ποτέ. Απλά φρυγανίζεις το ψωμάκι και προσθέτεις νόστιμα υλικά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 γαλλική μπαγκέτα
- 200 γρ. κρέμα γάλακτος ελαφρώς χτυπημένη
- 2 κ.σ. κάπαρη
- Ξύσμα λεμονιού περίπου 1 κ.σ.
- Χυμό από μισό λεμόνι
- Δυο πρέζες ψιλοκομμένο άνηθο
- 200 γρ. καπνιστό σολομό
- Μισό κόκκινο κρεμμύδι (μεγάλο) κομμένο σε λεπτές ροδέλες
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στο γκριλ
- Χτύπησε ελαφρά τη κρέμα γάλακτος και πρόσθεσέ την απ’ ευθείας σε ένα μπολ με το ξύσμα και το χυμό λεμονιού, την κάπαρη και τον άνηθο
- Κόψε το ψωμάκι σου σε φέτες και ψήσε στο γκριλ να πάρουν ελαφρύ χρώμα και από τις δύο πλευρές
- Άπλωσε το μείγμα της κρέμα γάλακτος στο ψωμάκι και βάλε από ένα κομμάτι σολομού, λίγο κρεμμύδι και άνηθο
- Σέρβιρε ζεστά ή κρύα
Tip
Αντικατάστησε την κρέμα γάλακτος με τυρί κρέμα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ