Μαύρο γευστικό ψωμί, καρύδια και σκόρδο θα φτιάξουν μια βελούδινη κρέμα για να συνοδεύσει το μπακαλιάρο σου!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1/2 κιλό μαύρο ψωμί
- 3-4 σκελίδες σκόρδο, χωρίς το φύτρο
- 1/4 του φλιτζανιού καρύδια
- 1/2 κ.γ. αλάτι
- 3-4 κ.γ. ξίδι
- 1/2 ποτήρι ελαιόλαδο (ή όσο πάρει για να έχεις την πυκνότητα που επιθυμείς)
- Λίγο νερό
Τρόπος Μαγειρέματος
- Κόψε το ψωμί σε φέτες και μούσκεψε καλά σε νερό
- Αφαίρεσε την κόρα και στίψε πολύ καλά μέσα στα χέρια σου την ψίχα
- Βάλε την ψίχα λίγη, λίγη σε επεξεργαστή τροφίμων ή μύλο και χτύπησε προσθέτωντας το σκόρδο λιωμένο, τα καρύδια, αλάτι και το λαδόξιδο σιγά, σιγά
- Θα δεις με το μάτι πόσο σφιχτή θα γίνει για να συμπληρώσεις λίγο λαδόξιδο ή νερό για να την αραιώσεις
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ