Μια αλμυρή κρέμα από κεφαλογραβίέρα γεμίζει το στόμα, αφού προηγούμενως έχει γεμίσει ένα μικρό, ζουμερό ντοματάκι cherry!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 20 μεγάλα και ώριμα ντοματίνια
- 100 ml κρέμα γάλακτος με χαμηλά λιπαρά
- 10 μικρά τρυφερά φρέσκα κρεμμυδάκια
- 70 γρ. κεφαλογραβιέρα Κρήτης
- Αλάτι και πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Πλύνε καλά τα ντοματίνια και αφαίρεσαι το κοτσάνι. Με ένα κουταλάκι άδειασε με προσοχή το εσωτερικό τους και άφησε ανάποδα σε σχάρα να στραγγίξουν
- Βάλε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος και χτύπησε να γίνει αφράτη σαντιγί
- Πρόσθεσε τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα, το κεφαλοτύρι τριμμένο και αλατοπιπέρωσε. Ανακάτεψε καλά να πάρεις ομοιόμορφο μείγμα
- Γέμισε τα ντοματάκια με ένα κορνέ και σέρβιρε με 1 φυλλαράκι βασιλικό σε κάθε ντομάτα
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ