Αυτά είναι τα top 10 νέα προϊόντα που διαλέξαμε για να ξοδέψουμε το δώρο του Πάσχα

Μετά από μια μεγάλη περίοδο εγκλεισμού έχουμε την ανάγκη να κάνουμε λίγο (πολύ) pampering στον εαυτό μας. Τα νέα λανσαρίσματα της άνοιξης είναι εκεί έξω και μαζί με το Πάσχα μας δίνουν πολλές αφορμές για να κάνουμε δώρα στους αγαπημένους μας χωρίς, όμως, να ξεχνάμε εμάς! 

Παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικά υπέροχα ολοκαίνουργια λανσαρίσματα που θα μας φτιάξουν την διάθεση και θα μας χαρίσουν αυτή τη μικρή στιγμή πολυτέλειας που τόσο έχουμε ανάγκη. 

Rouge Coco Balm no 128 Magic, Chanel. Μπορεί τα χείλη μας να κρύβονται κάτω από τη μάσκα αλλά ελπίζουμε πως πολύ σύντομα θα καταφέρουμε να βγούμε από αυτό! Επίσης, ανοίγει η εστίαση που σημαίνει ότι είμαστε ένα βήμα πιο κοντά σε ένα gathering με τις φίλες που έχουμε τόσο καιρό να δούμε και αυτό το ενυδατικό, λαμπερό και σε πλούσιο σε χρώμα κραγιόν σίγουρα θα γίνει το κέντρο της προσοχής και μια τέλεια αφορμή για να μιλήσουμε για το αγαπημένο μας θέμα: καλλυντικά και αγορές!

Συσκευή για το μασάζ και την ανόρθωση προσώπου, Bear Microcurrent Facial Toning Device, €299.95. Όλο το προηγούμενο διάστημα μας έλειψαν πολύ τα facials και τα μασάζ προσώπου γι’αυτό και οι συσκευές που κάνουν μασάζ ή βαθύ καθαρισμό έγιναν τεράστια τάση. Στην πρώτη γραμμή είναι το Foreo και αυτή εδώ η συσκευή Bear που καταπολεμά τα πρώτα σημάδια γήρανσης χάρη στα μικροκύματα και τους παλμούς T-Sonic. Ένα δώρο που θα σου κάνει σίγουρα απόσβεση!

Glowing Blush no 201 Forbidden City, Erre Due. Αναζητώντας την τέλεια απόχρωση κραγιόν που δίνει στο πρόσωπο το τέλειο ροδαλό αποτέλεσμα και ταιριάζει σε κάθε τόνο επιδερμίδας εντοπίσαμε το τέλειο ρουζ από την Erre Due. Μια must have αγορά που θα φοράς όλη την άνοιξη και ο καλοκαίρι, που θα σου φτιάξει τη διάθεση και όλα αυτά χωρίς να σε βγάλει εκτός budget!

Serum που κάνει Up-Lift στο περίγραμμα της επιδερμίδας, 4D BIO-SHAPELIFT, KORRES. Ένα από τα πιο πρόσφατα λανσαρίσματα της KORRES που μοιάζει περισσότερο με gadget παρά με serum! Πρόκειται για ένα προϊόν που επαναφέρει τη συμμετρία στο πρόσωπο και ειδικότερα στα δυσκολότερα σημεία όπως είναι το κάτω περίγραμμα του λαιμού ή οι οριζόντιες ρυτίδες tech neck. 

Liquid Face Highlighter από την σειρά Glowing Pink, Bobbi Brown, €40.00. Το highlighter είναι αγαπημένο προϊόν μακιγιάζ όλο το χρόνο αλλά ειδικότερα όσο ανοίγει ο καιρός που αυτή η λάμψη σετάρεται ακόμη καλύτερα με την μαυρισμένη μας επιδερμίδα. Το γεγονός ότι είναι limited edition είναι ένας λόγος παραπάνω να το βάλεις στη λίστα με τα δώρα που θα κάνεις στον εαυτό σου. 

 

Dior Rouge Graphist απόχρωση Hasard no 748, Dior. Στα λανσαρίσματα που είδαμε για την άνοιξη/καλοκαίρι αυτό το βερνίκι της Dior είναι από τα πιο αγαπημένα μας. Μια απόχρωση που μπορεί να γίνει signature σου για όλους τους επόμενους μήνες. 

 

Apivita Beessential Oils, €32.00. Ένα συμπλήρωμα ενδυνάμωσης για την επιδερμίδα που ενισχύει τον επιδερμικό φραγμό ενώ παράλληλα προσφέρει μια τέλια χαλαρωτική αίσθηση πριν τον ύπνο! Είναι ιδανικό για κάθε τύπο επιδερμίδας, ωστόσο ένα tip για τις λιπαρές είναι να την χρησιμοποιούν 3-4 φορές την εβδομάδα. 

Eaze Drop Fenty Blurring Skin Tint, €28.95. Αν αναζητάς ένα foundation που να προσφέρει ομοιοχρωμία στην επιδερμίδα χωρίς να την βαραίνει το νέο λανσάρισμα της Rihanna είναι αυτό ακριβώς που έψαχνες. 

Κρέμα ματιών Re-Nutriv Ultimate Lift Regenerating Youth Eye Cream, Estee Lauder. Μια νέα κρέμα ματιών- επένδυση που θα σε απαλλάξει από τους μαύρους κύκλους και τις ρυτίδες. Το μυστικό βρίσκεται στα συστατικά της, το εκχύλισμα Γεντιανής Ιμαλαίων που βοηθά στα πρηξίματα και τις λεπτές γραμμές και τα Μαργαριτάρια από το Νότιο Ειρηνικό που προσφέρουν εντυπωσιακά φωτεινή και λαμπερή όψη για την περιοχή γύρω από τα μάτια. 

Άρωμα Yes I Am Glorious, Cacharel. Η άνοιξη είναι μια εποχή που οι περισσότεροι αναζητάμε ένα νέο άρωμα που θα συνοδεύσει τις νέες εμπειρίες μας. Το νέο άρωμα της Cacharel είναι φωτεινό, λουλουδάτο και ανατολίτικο και το μπουκάλι από μόνο του είναι τόσο ελκυστικό που θέλεις να το αποκτήσεις. 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164