Μια φανταστική ιδέα για απολαυστική κρέπα χωρίς πολλά λιπαρά! Απλά γέμισε με σπανάκι και τυράκι και η γεύση της θα είναι σίγουρα αποκάλυψη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 δόση ζύμη για κρέπες Βρετάνης [Δες τη συνταγή εδώ]
- 200γρ. σπανάκι καθαρισμένο. Κράτησε μόνο τα φυλλαράκια
- 2 φιλέτα Κοτόπουλο
- Ανθότυρο
- Κουκουνάρι
- 1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
- Αλάτι, πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ετοίμασε τις κρέπες ξεχωριστά και κράτησε στην άκρη
- Πέρασε το κοτόπουλο αφού το κόψεις σε λωρίδες από ένα τηγανάκι να πάρει χρώμα και άσε στην άκρη
- Βάλε το βούτυρο σε ένα αντικολλητικό και μάρανε το σπανάκι με αλάτι και πίπερι
- Λίγο πριν το κατεβάσεις από τη φωτιά πρόσθεσε το ανθότυρο τριμμένο και το κουκουνάρι
- Ανάμειξε με το κοτοπουλάκι και γέμισε τις κρέπες σου
- Βάλε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180oC! Στρώσε σε λαδωμένο ταψάκι, περίχυσε με την κρέμα γάλακτος
- Άφησε να πάρουν χρώμα για 10 λεπτά πριν τις σερβίρες
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ