Με γεύση που θυμίζει τραπέζι της Μεσογείου και αρώματα από όλα τα φαγητά της ελληνικής κουζίνας, πρόκειται για ένα εύκολο μεζεδάκι που θα φτιάξεις στο άψε-σβήσε. Αν λατρεύεις την ψητή κόκκινη πιπεριά, τότε θα γίνει το αγαπημένο σου. Με πατατάκια ή νάτσος…
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 φλιτζάνι κατίκι ή άλλο κρεμώδες τυρί ή στραγγιστό γιαούρτι
- 1/4 φλιτζανιού ψημένη και ψιλοκομμένη κόκκινη πιπεριά
- 1/4 φλιτζανιού φέτα σε τρίμμα
- 2 κ.σ. φρέσκο ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι
- 2 κ.σ ψιλοκομμένες ελιές Καλαμών
- 2 κ.σ ψιλοκομμένο μαϊντανό
- 2 κ.γ. ψιλοκομμένη φρέσκια ρίγανη ή μισό κ.γ. ξερή
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα μπολ ανάμιξε όλα τα υλικά σου και ανακάτεψε απαλά. Κάλυψε το μπολ και βάλτο στο ψυγείο τουλάχιστον 1 μέρα. Ανακάτεψε ξανά πριν σερβίρεις.
- Μπορείς να συνοδέψεις το dip με: ψημένη πίτα, κρακεράκια, στικς καρότου και αγγουριού, μπρόκολο, κομμάτια πιπεριάς
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ