Κατερίνα Καραβάτου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το τηλεοπτικό διαζύγιο με τον Κρατερό Κατσούλη

Σαν βόμβα έσκασε χθες η ανακοίνωση του Κρατερού Κατσούλη πως σταματάει από την παρουσίαση της “Φωλιάς των Κου-Κου” στο τιμόνι της οποίας βρισκόταν επί επτά συνεχή έτη μαζί με την σύζυγό του Κατερίνα Καραβάτου.

Την παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Star συνάντησε σήμερα το πρωί η κάμερα του “Ευτυχείτε” και ο Σπύρος Κεραμμύδας. Η Κατερίνα Καραβάτου αποκάλυψε πως είναι μεν μια απόφαση που είχε παρθεί εδώ και καιρό, ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως δεν αισθάνεται άγχος και αμηχανία. (δες εδώ την ανακοίνωση του Κρατερού Κατσούλη)

“Η ανακοίνωση του Κρατερού ήταν ξαφνική για όλους τους υπόλοιπους, όχι για εμάς. Το είχαμε συζητήσει καιρό πριν. Δεν έχω να δηλώσω κάτι περισσότερο από αυτό που είπα. Είναι περίεργη η συνθήκη γιατί δουλεύουμε μαζί τα τελευταία επτά χρόνια, οπότε και για μένα που ναι μεν ήμουν πολλά χρόνια πριν στη δουλειά είναι κάτι καινούργιο. Υπάρχει αυτή η αμηχανία για το καινούργιο. Θέλω να πάνε όλα τα πράγματα καλά, φυσικά για τον Κρατερό γιατί αυτό συμβαίνει για καλό και φυσικά για την Φωλιά μας. Νομίζω η στήριξη του σταθμού διαφάνηκε. Σήμερα πρώτη μέρα αισθάνομαι περίεργα” είπε.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164