Είναι ωραίο να έχεις πολλές επιλογές για συνοδευτικό σε ό, τι και αν μαγειρεύεις. Η πολέντα (κάτι σαν πουρές καλαμποκιού) είναι μία από αυτές. Δοκίμασέ τη…
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 6 φλιτζάνια νερό
- 2 κ.γ. αλάτι
- 1 3/4 φλιτζάνια καλαμποκάλευρο
- 3 κ.σ. ανάλατο βούτυρο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βάλε το νερό να βράσει σε μεγάλη κατσαρόλα με χονδρό πάτο.
- Πρόσθεσε το αλάτι.
- Ρίξε λίγο, λίγο το αλεύρι.
- Χαμήλωσε τη φωτιά και μαγείρεψε μέχρι να πήξει το μίγμα, περίπου 15 λεπτά.
- Σβήσε τη φωτιά και πρόσθεσε το βούτυρο. Ανακάτεψε μέχρι να λιώσει.
Tip
Δοκίμασε να στεγνώσεις λίγο ακόμη την πολέντα, και να την πλάσεις σε στικς. Ψήσε για λίγο στο γκρίλ και σέρβιρε ως μπάρες!!!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ