Έχεις συνηθίσει την απλή παραδοσιακή σκορδαλιά. Αυτή η εκδοχή όμως θα σου θυμίζει πολύ πέστο! Αγόρασε εδώ τα υλικά σου
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1,5 φλιτζάνι τσαγιού σπανάκι πλυμένο, ψιλοκομμένο και ζεματισμένο
- 1,5 φλιτζάνι τσαγιού καρύδια
- 1 φλιτζάνι τσαγιού ψωμί μουσκεμένο και στυμμένο
- 1 φλιτζάνι τσαγιού λάδι
- 3 σκελίδες σκόρδο
- Ξύδι ή χυμός λεμονιού
- Αλάτι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βάλε όλα τα υλικά μαζί να χτυπηθούν στο μπλέντερ, πρώτα σε σιγανή και έπειτα στη μεσαία ταχύτητα μέχρι να γίνουν ένα ωραίο μίγμα.
- Αν δεν έχεις μπλέντερ, κάνε τη σκορδαλιά κατά τον παραδοσιακό τρόπο, δηλαδή στο γουδί.
- Περίχυσε με λίγο λαδάκι πριν σερβίρεις.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ