Μανικιούρ με έμπνευση τα φρούτα του καλοκαιριού που θα σε κάνουν να κλείσεις το επόμενο ραντεβού σου

Με τα nail studio να είναι πλέον ανοιχτά δεν χρειάζεται πλέον να εξασκούμε τα όποια skills μας σε σχέση με το nail art. Βρισκόμαστε στα μέσα Μαϊου και όσο προχωράμε προς το καλοκαίρι τόσο η έμπνευση μας θα προέρχεται από την πιο ζεστή εποχή του χρόνου. Τα φρούτα πρωταγωνιστούν και παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μερικά πολύ cute σχέδια που θα σε κάνουν να σηκώσεις το τηλέφωνο και να κλείσεις το ραντεβού σου. 

@karanailedit

Αν κινείσαι στην minimal λογική μπορείς να επιλέξεις ένα γαλλικό μανικιούρ και μόνο στην άκρη του νυχιού να σχηματίσεις μικροσκοπικά φρούτα όπως κεράσια ή ένα λεμόνι. Μάλιστα, η λεπτομέρεια εδώ είναι να επιλέξεις διαφορετικά χρώματα βερνίκι για την λεπτή γραμμή του γαλλικού. 

@lauramusuroaea

Δεν είναι απαραίτητο να υιοθετήσεις το fruity manicure trend σε κάθε νύχι σου. Μπορείς να επιλέξεις έναν ανανά, για παράδειγμα, για τον παράμεσο και μια nude βάση που αυτομάτως θα κάνουν το μανικιούρ σου και minimal αλλά και καλοκαιρινό. 

Δεν είναι απαραίτητο να έχεις μακρύ μήκος στα νύχια σου για να υιοθετήσεις αυτό το nail art καθώς μπορεί να “γράψει” εξίσου υπέροχα σε πιο κοντά νύχια. 

@nailsbymei 

Μια από τις διάσημες που είχε υιοθετήσει από τις πρώτες την τάση αυτή στα νύχια ήταν η Gigi Hadid η οποία αφέθηκε στα χέρια της διάσημης nail artist Mei Kawajiri και το αποτέλεσμα είναι αυτό το fruity manicure με τις τόσες λεπτομέρειες και την ακριβή απεικόνιση. 

Το σχήμα των νυχιών παίζει επίσης πολύ σημαντικό αποτέλεσμα στο nail art σου. Μπορείς να επιλέξεις ένα πιο edgy σχήμα όπως αυτό που βλέπεις παραπάνω με την έντονη μύτη στο κέντρο. 

@overglowedit 

Από τα πιο αγαπημένα μας fruity nail art είναι και αυτό εδώ που απαιτεί αρκετές λεπτομέρειες αλλά και χρόνο. Ωστόσο, το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει. 

@nailartbar 

Αν πρόκειται να σχηματίσεις ένα μόνο nail art σε ένα νύχι ας είναι όσο πιο μεγάλο γίνεται! Το cherry manicure, μάλιστα, είναι τάση κάθε καλοκαίρι!

@bhambnails 

Spring lemon manicure! Μια ακόμη πολύ αγαπημένη μας επιλογή γι’αυτή την εποχή που διανύουμε. Όσο για το χρώμα, όσο ανοίγει ο καιρός και όσο σκουραίνει η επιδερμίδα, τόσο πιο υπέροχο θα είναι το contrast. 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164