Λαχταριστά μανιτάρια με σκόρδο και θυμάρι στο τηγάνι
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 400 gr ποικιλία μανιταριών
- 4 κ. σούπας βούτυρο
- 2 κλωνάρια θυμάρι
- 2 σκελίδες σκόρδο
- αλάτι, πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ζέστανε σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μεσαία φωτιά το λάδι.
- Τακτοποίησε τα μανιτάρια κομμένα στο τηγάνι και άφησέ τα να σοταριστούν χωρίς να τα ανακατέψεις καθόλου για τουλάχιστον τρία λεπτά.
- Ρίξε στα μανιτάρια μπόλικο αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακάτεψέ τα σε μεσαία φωτιά μέχρι να ροδίσουν.
- Χαμήλωσε τη θερμοκρασία και πρόσθεσε το βούτυρο, το σκόρδο λιωμένο και το θυμάρι.
- Ρίχνε το λιωμένο βούτυρο πάνω στα μανιτάρια όση ώρα μαγειρεύονται, για περίπου τέσσερα λεπτά ακόμη.
- Σέρβιρε με φλοίδες παρμεζάνας και φρυγανισμένο ψωμί.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ