Λαχταριστές ψητές πατάτες με καπνιστό άρωμα δενδρολίβανου
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 κιλό πατάτες
- 1/2 φλ. ελαιόλαδο
- 1 κ. σούπας ξηρό δενδρολίβανο
- αλάτι, πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 220 βαθμούς.
- Πλύνε καλά τις πατάτες και κοψ’ τες σε μπουκιές μαζί με τη φλούδα.
- Ρίξε τις πατάτες σε ένα μπολ, ράντισέ τες με λάδι και πασπάλισέ τες με μπόλικο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και το δενδρολίβανο.
- Άπλωσε τις πατάτες στο ταψί, ρίξε και το υπόλοιπο λάδι και έξτρα αλάτι αν χρειαστεί και ψήσε για 45 με 50 λεπτά, ανακατεύοντας κάθε ένα τέταρτο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ