Λαχταριστό και light πιάτο με αρωματικά κολοκυθάκια
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 4 κολοκυθάκια
- 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 4 πίτες ολικής άλεσης
- 1/3 φλ. χούμους
- 1/4 φλ. κατσικίσιο τυρό
- 2 φλ. ρόκα
- 1/4 φλ. ψιλοκομμένο αμύγδαλο
- 1 λεμόνι
- αλάτι, πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 200 βαθμούς και κόψε τα κολοκυθάκια σε λεπτά φέτες.
- Ράντισέ τα με ελαιόλαδο και αλατοπιπέρωσέ τα, τοποθέτησέ τα σε ένα ταψί και ψήσε στο φούρνο για περίπου 30 λεπτά, γυρίζοντάς τα στη μέση του χρόνου.
- Σε μια γκριλιέρα ζέστανε τις πίτες και άλειψέ τες με μία κουταλιά χούμους την καθεμία.
- Ρίξε πάνω σε κάθε πίτα το τυρί σπασμένο με το χέρι και στρώσε πάνω μερικές φέτες κολοκύθι, ρόκα και το τριμμένο αμύγδαλο.
- Στο σερβίρισμα ράντισε κάθε πιάτο με μερικές σταγόνες λεμόνι και πασπάλισε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ