Sandwich με μουστάρδα Dijon και δροσερές πίκλες
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 γαλλική μπαγκέτα (περίπου 66 cm)
- 3 κ. σούπας βούτυρο
- 3 κ. σούπας μουστάρδα Dijon
- 230 gr λεπτοκομμένο ζαμπόν
- 230 gr λεπτοκομμένη γραβιέρα Νάξου
- 10 λεπτοκομμένες πίκλες
Τρόπος Μαγειρέματος
- Κόψε την μπαγκέτα στη μέση κατά μήκος.
- Άπλωσε στη μία πλευρά με το βούτυρο που είναι σε θερμοκρασία δωματίου και στην άλλη πλευρά άλειψε τη μουστάρδα.
- Στο κάτω μέρος της μπαγκέτας τοποθέτησε πρώτα τις φέτες ζαμπόν, από πάνω τις φέτες της γραβιέρας και τέλος τα λεπτοκομμένα αγγουράκια τουρσί.
- Κάλυψε το sandwich με την επάνω φέτα της μπαγκέτας και πίεσέ το ελαφρώς.
- Κόψε σε τέσσερα ίσια κομμάτια και σέρβιρε αμέσως.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ