Πανεύκολες και γρήγορες αυγόφετες με πικάντικη παρμεζάνα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- ηλιέλαιο για το τηγάνι
- 4 μεγάλα αυγά
- 1/2 φλ. γάλα
- 1/2 φλ. κρέμα γάλακτος
- 1/2 φλ. τριμμένη παρμεζάνα
- 1/2 κ. γλυκού σκόνη μουστάρδας
- 1/2 κ. γλυκού αλάτι
- 1/2 κ. γλυκού tabasco
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 1σκελίδα σκόρδο λιωμένη
- 6 φέτες φωμί
- ψιλοκομμένο σχοινόπρασο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ανακάτεψε τα αυγά, το γάλα και την κρέμα γάλακτος στο μπλέντερ και μετάφερε το μείγμα σε ένα ρηχό δοχείο.
- Ρίξε στο μείγμα την παρμεζάνα, τη σκόνη μουστάρδας, αλάτι και το tabasco μαζί με πιπέρι και το σκόρδο και ανακάτεψε καλά.
- Ρίξε μπόλικο λάδι σε ένα τηγάνι σε μεσαία προς δυνατή φωτιά και άρχισε να βουτάς το ψωμί στο μείγμα αυγών.
- Άφησε κάθε φέτα για ένα λεπτό στο υγρό και μετάφερέ τη στο τηγάνι.
- Ψήσε για δύο λεπτά την κάθε πλευρά, μέχρι να πάρει χρώμα,
- Άφησε τις αυγόφετες σε απορροφητικό χαρτί και έπειτα σέρβιρε με σχοινόπρασο, έξτρα παρμεζάνα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ