Μία δροσιστική γρανίτα με βουτυρώδη υφή με βουτυρώδη υφή για να υποδεχτείς το καλοκαίρι!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 αβοκάντο
- 1 φλιτζάνι γάλα καρύδας
- 1 μπανάνα
- 1/4 του φλιτζανιού χυμό λάιμ
- Ξύσμα από 1 λάιμ
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, καθαρίζεις το αβοκάντο, το κόβεις σε κομμάτια και το τοποθετείς σε ένα μπλέντερ.
- Προσθέτεις το γάλα καρύδας, την μπανάνα, το χυμό λάιμ και το ξύσμα.
- Χτυπάς, μέχρι να γίνει εντελώς λείο και χωρίζεις το μείγμα σε θήκες για γρανίτα.
- Τοποθετείς τις θήκες στην κατάψυξη και τις αφήνεις για 6 ώρες περίπου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ