Μεσογειακά wrap με δροσερό γιαούρτι και φέτα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 κονσέρβα ρεβύθια
- 1/2 φλ. γιαούρτι
- 1/4 φέτα τριμμένη
- 2 κ. σούπας άνηθος ψιλοκομμένος
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
- 1 κ. γλυκού χυμός λεμονιού
- 1/4 κ. γλυκού αλάτι
- πιπέρι
- 4 τορτίγιες ολικής άλεσης
- 1 φλ. baby σπανάκι
- 1/2 αγγούρι
- 1 φλ. πιπεριές Φλωρίνης ψημένες
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σούρωσε καλά τα ρεβύθια, βαλ’ τα σε ένα μεγάλο μπολ και λιωσ’ τα με ένα πιρούνι.
- Πρόσθεσε το γιαούρτι, τη φέτα, τον άνηθο, το σκόρδο, το χυμό λεμονιού, αλάτι και πιπέρι και ανακάτεψε καλά.
- Μοίρασε το μείγμα στις στο κέντρο της κάθε τορτίγιας και άπλωσέ το.
- Τοποθέτησε από πάνω το σπανάκι, το αγγούρι σε μπαστουνάκια και τις πιπεριές σε λωρίδες.
- Δίπλωσε τις τορτίγιες σε ρολά, κόψε κάθε μία στη μέση και σέρβιρε.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ