Λαχταριστά sandwich με αυγό, μπέικον και σαλάτα τόνου με πατατάκια
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 60 gr πατατάκια
- 4 φέτες ψωμί για τοστ
- 2 βραστά αυγά
- 1 ντομάτα σε φέτες
- 4 φύλλα μαρουλιού
- 60 gr cheddar
- 8 φέτες μπέικον
- 160 gr τριμμένο λάχανο
- 40 gr καλαμπόκι
- 20 gr τόνος
- 2 κ. σούπας μαγιονέζα
- 2 κ. γλυκού ξύδι
- 1 κ. γλυκού μουστάρδα ολικής άλεσης
- αλάτι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Θρυμμάτισε τα πατατάκια σε ψιλά κομμάτια και ριξ’ τα σε ένα μεγάλο μπολ.
- Ρίξε αλάτι στο τριμμένο λάχανο και κάνε ένα απαλό “μασάζ” με τα χέρια σου ώστε να μαλακώσει και να βγάλει τα υγρά του και έπειτα στίψ’ το, ώστε να στεγνώσει.
- Πρόσθεσε το λάχανο στα πατατάκια μαζί με το καλαμπόκι, τον τόνο, τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα και το ξύδι και ανακάτεψε καλά.
- Μοίρασε το τριμμένο τυρί στα τέσσερα ψωμάκια και ψησ’ τα στο φούρνο μέχρι να λιώσει και να φρυγανιστούν οι φέτες ελαφρώς.
- Βάλε το μπέικον να ψηθεί σε μια γκριλιέρα σε δυνατή φωτιά για πέντε λεπτά την κάθε πλευρά και άφησέ τα σε απορροφητικό χαρτί να στεγνώσουν ελαφρώς.
- Μοίρασε το μαρούλι και την ντομάτα σε δύο φέτες ψωμί, κόψε τα αυγά στη μέση και τοποθέτησε από δύο κομμάτια σε κάθε sandwich και από πάνω τοποθέτησε το μπέικον και το coleslaw από πατατάκια.
- Καπάκωσε με τα δεύτερα ψωμάκια και σέρβιρε.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ