Γαλλική μπαγκέτα με πέστο, μοτσαρέλα και ντοματίνια στο φούρνο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 1 φιλέτο στήθος κοτόπουλου
- αλάτι, πιπέρι
- 1 μπαγκέτα (250 gr)
- 1/3 φλ. πέστο
- 1/2 φλ. ντοματίνια σε φέτες
- 1 φλ. μοτσαρέλα τριμμένη
- ελαιόλαδο και τριμμένη παρμεζάνα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 200 βαθμούς και τοποθέτησε τη σχάρα στη μεσαία θέση.
- Ζέστανε το λάδι σε ένα τηγάνι και πρόσθεσε το κοτόπουλο κομμένο σε κυβάκια με αλάτι.
- Ψήσε το κοτόπουλο ανακατεύοντας τακτικά για περίπου 10 λεπτά και αφαίρεσε από τη φωτιά.
- Κόψε την μπαγκέτα στη μέση και τοποθέτησε τα δύο κομμάτια σε ένα ταψί.
- Άλειψε την ψίχα τους με το πέστο, μοίρασε από πάνω τα μισά ντοματίνια και το μισό κοτόπουλο και πασπάλισε με τη μοτσαρέλα.
- Τοποθέτησε από πάνω τα υπόλοιπα ντοματίνια και το υπόλοιπο κοτόπουλο και ψήσε στο φούρνο για περίπου 10 λεπτά.
- Ράντισε με έξτρα ελαιόλαδο, τριμμένη παρμεζάνα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ