Συνταγή για σουφλέ αβγού με λαχανικά

40 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες
Μέτρια
Βαθμός δυσκολίας

Ένα υγιεινό σουφλέ που, εκτός από γεύση, θα σου προσφέρει και τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. 

Συστατικά

  • 2 μεσαία κολοκυθάκια, χοντροκομμένα
  • 6 μεγάλα αβγά
  • 4 μικρές σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
  • 1 καυτερή πιπεριά, αποξηραμένη και ψιλοκομμένη
  • 1 κουτ. της σούπας γλυκιά πάπρικα
  • 1 κουτ. του γλυκού κύμινο σε σκόνη
  • 1 κουτ. του γλυκού κόλιανδρο σε σκόνη
  • Λίγο φρέσκο κόλιανδρο, ψιλοκομμένο
  • 125 γρ. αρακάς κατεψυγμένος
  • 40γρ. φέτα θρυμματισμένη

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Αρχικά, προθερμαίνεις το φούρνο στους 200 βαθμούς C και αλείφεις με ελαιόλαδο 4 μικρά φορμάκια για muffins.
  • Σε ένα μεγάλο μπολ, σπας αρχικά τα αβγά. Στη συνέχεια, ψιλοκόβεις τα υπόλοιπα υλικά και τα προσθέτεις μέσα. Όλα εκτός από τη φέτα. Ανακατεύεις, μέχρι το μείγμα σου να ομογενοποιηθεί.
  • Μοιράζεις το μείγμα σε 4 φορμάκια και πασπαλίζεις με λίγη φέτα.
  • Ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο για 20 – 25 λεπτά.

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164