Ένα υγιεινό σουφλέ που, εκτός από γεύση, θα σου προσφέρει και τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 μεσαία κολοκυθάκια, χοντροκομμένα
- 6 μεγάλα αβγά
- 4 μικρές σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
- 1 καυτερή πιπεριά, αποξηραμένη και ψιλοκομμένη
- 1 κουτ. της σούπας γλυκιά πάπρικα
- 1 κουτ. του γλυκού κύμινο σε σκόνη
- 1 κουτ. του γλυκού κόλιανδρο σε σκόνη
- Λίγο φρέσκο κόλιανδρο, ψιλοκομμένο
- 125 γρ. αρακάς κατεψυγμένος
- 40γρ. φέτα θρυμματισμένη
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, προθερμαίνεις το φούρνο στους 200 βαθμούς C και αλείφεις με ελαιόλαδο 4 μικρά φορμάκια για muffins.
- Σε ένα μεγάλο μπολ, σπας αρχικά τα αβγά. Στη συνέχεια, ψιλοκόβεις τα υπόλοιπα υλικά και τα προσθέτεις μέσα. Όλα εκτός από τη φέτα. Ανακατεύεις, μέχρι το μείγμα σου να ομογενοποιηθεί.
- Μοιράζεις το μείγμα σε 4 φορμάκια και πασπαλίζεις με λίγη φέτα.
- Ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο για 20 – 25 λεπτά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ