Μια τάρτα με τρυφερά σπαράγγια και διάφορα υλικά που θα γίνει το αγαπημένο σου πρωινό της άνοιξης.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ: 1/2 γιαούρτι
- 1 φλιτζάνι του καφέ ελαιόλαδο
- 1/2 κ.γ. αλάτι
- 1 πακέτο αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ: 300-400 γρ. σπαράγγια κομμένα σε κομματάκια
- 1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε ροδελίτσες
- 1 γιαούρτι
- 1/2 φλίτζάνι γάλα
- 2 αυγά
- 1 κ.σ. νισεστέ
- 4-5 φέτες μπέικον
- Αλάτι, Πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ανακάτεψε όλα τα υλικά για την ζύμη και στρώσε το μείγμα σε μια φόρμα τάρτας. Κάνε τρυπήτσες με το πηρούνι και ψήσε για 15 λεπτά ίσα, ίσα να πάρει χρώμα
- Σόταρε το κρεμμύδι σε ελάχιστη μαργαρίνη και στρώσε στην τάρτα. Από πάνω βάλε τις φέτες με το μπέικον και τα σπαράγγια
- Σε ένα μπολ χτύπησε το γιαούρτι, το γάλα, τα αυγά και το νισεστέ να γίνουν ένα
- Περίχυσε το μείγμα του γιαουρτιού από πάνω και βάλε πάλι στο φούρνο να πάρει ωραίο ροδοκόκκινο χρώμα
Tip
Σπαράγγια! Ο μίσχος της άνοιξης που πάει παντού... Δες τα μυστικά του εδώ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ