Τραγανό φύλλο κρούστας, γέμιση ανθότυρου με διάφορα μυρωδικά και πινελιές μελιού που δίνουν άλλη διάσταση στο απαλό τυράκι.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 4 φύλλα κρούστας
- 200 γρ. ανθότυρο
- 4 κ.σ. μέλι
- 1/2 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
- 4 αυγά
- Ελαιόλαδο
- 5-6 φρέσκα κρεμμυδάκια
- Αλάτι και πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ζέστανε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι
- Άνοιξε ένα από τα φύλλα κρούστας σε μια επιφάνεια και άλειψε με λίγο αυγό (χτυπημένο με ένα πινέλο)
- Βάλε από πάνω ένα ακόμη φύλλο να ταιριάξει και κόψε στα δύο. Κάνε το ίδιο και με τα άλλα δύο φύλλα
- Ανακάτεψε το ανθότυρο λιωμένο, το κρεμμύδι, τον άνηθο και λίγο αλατι σε ένα μπολ
- Γέμισε με αυτό την άκρη κάθε κομματιού και τύλιξε σε φλογέρες
- Τηγάνησε τις φλογέρες σε χαμηλή σχετικά φωτιά για 6-8 λεπτά. Άφησε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίξουν
- Πασπάλισε με λίγο πιπέρι (σουσάμι αν θέλεις) και μέλι και σέρβιρε
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ