Sex and the City: H θρυλική στιλίστρια Patricia Field δεν θα αναλάβει τα νέα επεισόδια

Τα νέα για την συνέχεια της θρυλικής σειράς Sex and the City, μας έκαναν πολύ χαρούμενες. Η αγαπημένη τετράδα δεν θα επιστρέψει ολόκληρη, αλλά χωρίς την Σαμάνθα, παρόλα αυτά είμαστε σίγουρες θα μας κρατήσεις το ενδιαφέρον αμείωτο με τις νέες περιπέτειες των πρωταγωνιστριών στο σίκουελ που πλέον θα έχει το όνομα: And Just Like That.

Τα τελευταία νέα επιβεβαιώνουν ότι οι άντρες της σειράς θα εμφανιστούν όλοι έτσι θα ξαναδούμε στις οθόνες μας τους : Mr Big, τον Έινταν και τον Στίβ, αλλά υπάρχει και ένα νέο που σίγουρα δεν περιμέναμε. Σύμφωνα με πληροφορίες η στιλίστρια της σειράς και υπεύθυνη για όλα τα iconic σύνολα που έχουμε λατρέψει μέσα από τα επεισόδια αλλά και τις ταινίες,  Patricia Field δεν θα επιστρέψει για τον νέο κύκλο. Η Field έχει δεσμευτεί με τα νέα επεισόδια του Emily in Paris και δεν γινόταν να κάνει και το Sex and the City.

 

 

.Ωστόσο, οι οπαδοί της δεν χρειάζεται να απελπιστούν, καθώς ο Field αφήνει τον σχεδιασμό των κουστουμιών σε ικανά χέρια, η συνεργάτης της και πολύ έμπειρη ενδυματολόγος Molly Rogers, η οποία έχει δουλέψει μαζί της τόσο για το Sex and the City αλλά και στο The Devil Wears Prada θα αναλαβει το ρόλο της.

Αναμένουμε τα πρώτα σύνολα από τα γυρίσματα που θα ξεκινήσουν αυτό το καλοκαίρι και ανυπομονούμε να δούμε ξανά το μοναδικό στιλ των πρωταγωνιστριών να αναβιώνει στις οθόνες μας.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164