Τα σχόλια της Γαλλίδας εκπροσώπου της Eurovision για τον Damiano David, τις ναρκωτικές ουσίες και τις φωτογραφίες του με εσώρουχα

Ένας Ιταλογαλλικός πόλεμος φαίνεται πως έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες μετά τον τελικό της Eurovision. Μετά την νίκη της Ιταλίας με τους Maneskin η Γαλλία που ήρθε δεύτερη φάνηκε να ενοχλείται από την ήττα της, Μάλιστα, ο σάλος με τα ναρκωτικά και το ενδεχόμενο ο Ιταλός Damiano David να έκανε χρήση τέτοιων ουσιών κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού ξεκίνησε από έναν Γάλλο δημοσιογράφο.

Η Γαλλίδα εκπρόσωπος, σε συνέντευξή της μετά την επιστροφή στη χώρα της σχολίασε το ενδεχόμενο η Ιταλική αποστολή να έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών καθώς και μια φωτογραφία του Ιταλού τραγουδιστή στην οποία τον είδαμε να ποζάρει με εσώρουχα. (η ανάρτηση καρφί του Damiano μετά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων)

“Πρώτ’ απ’ όλα δε με νοιάζει καθόλου. Αυτά είναι πράγματα που δε με απασχολούν και πάνω απ’ όλα αυτό που είναι πραγματικό είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι εκλέχθηκαν από το κοινό και από την κριτική επιτροπή. Τώρα αν παίρνουν ναρκωτικά, αν βάλουν το εσώρουχό τους ανάποδα ή αν κάτι άλλο, δεν είναι δικό μου πρόβλημα” σχολίασε με ένα κάπως ειρωνικό ύφος η Γαλλίδα τραγουδίστρια.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164