Τι κι αν είναι Τσικνοπέμπτη, εσύ λατρεύεις το καυτερό κοτόπουλο. Ετοίμασε λοιπόν νόστιμες μπουκίτσες από φτερούγες κοτόπουλου και σέρβιρέ τες με καυτερή σάλτσα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- ½ φλιτζάνι σόγια σος
- ½ φλιτζάνι italian dressing
- 1 ½ κιλό chicken wings
- ¼ του φλιτζανιού βούτυρο
- 1 κ.γ σόγια σος
- ¼ του φλιτζανιού καυτερή σάλτσα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ανακάτεψε τη σος σόγιας, το dressing και τα chicken wings σε μια μεγάλη σακούλα μαγειρικής που κλείνει με zip
- Κλείσε την σακούλα και άφησέ την στο ψυγείο για αρκετές ώρες
- Σε ένα μικρό τηγανάκι, λιώσε το βούτυρο και πρόσθεσε ένα κ.γ σόγια σος και την καυτερή σάλτσα. Ανακάτεψε καλά και άσε να πάρει μια βράση. Κατέβασε από τη φωτιά
- Αφαίρεσε το κοτόπουλο από τη μαρινάδα και άφησε λίγα λεπτά σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίξει
- Ψήσε τις φτερούγες στη σχάρα για 20-25 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα γυρίζοντας από όλες τις πλευρές
- Τοποθέτησε τις φτερούγες σε ένα μεγάλο μπολ και περίχυσέ τες με την καυτερή σος βουτύρου
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ