Εύκολη και διαφορετική συνταγή με κοτόπουλο μέλι και πιπεριές. Ετοίμασέ το και θα δεις πόσο ταιριάζει…
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 κοτόπουλο
- 1 κρεμμύδι
- Ελαιόλαδο
- 2 κ.γ μουστάρδα
- Το χυμό από 2 πορτοκάλια
- Το χυμό από 1 λεμόνι
- 4 κ.σ μέλι
- 1 κ.σ. σόγια σος
- Αλάτι – πιπέρι
- 2 κλωνάρια Δεντρολίβανο
- 3 πολύχρωμες πιπεριές (πράσινη,κόκκινη,κίτρινη)
- 1 μεγάλη ντομάτα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Κόψε το κοτόπουλο σε μερίδες και αλατοπιπέρωσε και άλειψε με το μέλι
- Ανακάτεψε τους χυμούς πορτοκαλιού, λεμονιού και τη σόγια σος σε ένα μπολ
- Σε μια κατσαρόλα βάλε το ελαιόλαδο να κάψει και σόταρε το κοτόπουλο μαζί με το κρεμμύδι
- Πρόσθεσε τις πιπεριές για λίγη ώρα και στη συνέχεια πρόσθεσε τη σάλτσα σόγιας
- Ανακάτεψε καλά, συμπλήρωσε με το δενδρολίβανο και την ντομάτα κομμένη στα τέσσερα
- Χαμήλωσε τη φωτιά και σκέπασε την κατσαρόλα. Άφησε το κοτότπουλο να πιει τα υγρά του για μισή ώρα περίπου
- Σέρβιρε με ρύζι ή πουρέ πατάτας
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ