Ποιος είπε ότι το σνίτσελ πρέπει να “βυθίζεται” σε λάδι για να είναι λαχταριστό;
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 φιλέτα στήθος κοτόπουλο
- 3 κ. σούπας βούτυρο λιωμένο
- 1 κ. σούπας μουστάρδα Dijon
- 1 κ. σούπας σκόρδο σε φέτες
- 1 κ. γλυκού σκόρδο λιωμένο
- 3/4 φλ. τρίμμα ψωμιού
- 3/4 φλ. τριμμένο cheddar
- 1 κ. σούπας βασιλικός κομμένος
- 1 1/2 κ. γλυκού σκόνη σκόρδου
- 1/4 κ. γλυκού πιπέρι καγιέν
- 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
- αλάτι, ππέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 230°C και λάδωσε τη σχάρα σε ένα ταψί.
- Βάλε αλάτι και πιπέρι στα φιλέτα και από τις δύο πλευρές.
- Ανακάτεψε το βούτυρο με τη μουστάρδα και το σκόρδο.
- Σε άλλο σκεύος ανακάτεψε το ψωμί με το τυρί, το βασιλικό, τη σκόνη σκόρδου, το πιπέρι καγιέν και το αλάτι.
- Πέρασε κάθε φιλέτο από το μείγμα του βουτύρου και μετά βούτηξέ το στο μείγμα του ψωμιού.
- Τοποθέτησε το κοτόπουλο στη σχάρα, ράντισέ το με λίγο λάδι και άφησέ το να ψηθεί για 25 λεπτά, μέχρι να “χρυσίσει”.
- Σέρβιρε με τραγανά λαχανικά και vinaigrette μουστάρδας.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ