Αγαπάς την μεξικάνικη κουζίνα, αλλά θες να της δώσεις μία μεσογειακή νότα. Με αυτή τη συνταγή θα τα καταφέρεις!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1/3 του φλιτζανιού σπανάκι φρέσκο
- 1 κουτ. του γλυκού ελαιόλαδο
- 3 ασπράδια αβγών
- 1 κουτ. της σούπας τυρί φέτα
- 1 τορτίγια ολικής αλέσεως
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, καθαρίζεις πολύ καλά τα λαχανικά σου.
- Σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο, σοτάρεις το σπανάκι σου για 5 λεπτά. Προσθέτεις την φέτα και τα ασπράδια αβγών. Σοτάρεις για άλλα 3 λεπτά.
- Ανοίγεις την τορτίγια σου και προσθέτεις το μείγμα στο εσωτερικό.
- Μεταφέρεις προσεκτικά στο τηγάνι και ψήνεις μέχρι να πάρει χρώμα και από τις δύο πλευρές.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ