Λαχταριστό φιλέτο κοτόπουλο με αρωματική παρμεζάνα και σοταρισμένο kale
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 750 gr φιλέτο κοτόπουλο σε λωρίδες
- αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- 1 πρέζα μπούκοβο
- φύλλα από ένα μεγάλο kale ψιλοκομμένα
- 1/2 φλ. λευκό ξηρό κρασί
- 1/2 φλ. τριμμένη παρμεζάνα
- 1 κ. σούπας χυμός λεμονιού
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ζέστανε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι, πρόσθεσε το κοτόπουλο και αλατοπιπέρωσε καλά.
- Σοτάρισε το κοτόπουλο για περίπου επτά λεπτά και μετάφερέ το σε ένα πιάτο.
- Ρίξε στο τηγάνι το κρεμμύδι, το σκόρδο και το μπούκοβο και τσιγάρισέ τα για τρία λεπτά, μέχρι να μαλακώσει το κρεμμύδι.
- Πρόσθεσε και το kale, ανακάτεψε καλά και βάλε το κρασί και αλάτι.
- Κάλυψε το τηγάνι και άφησε να μαγειρευτούν τα υλικά για πέντε λεπτά, ώστε να μαλακώσει το kale.
- Ξαναβάλε το κοτόπουλο στο τηγάνι μαζί με όσα υγρά έχει αφήσει στο πιάτο, πρόσθεσε την παρμεζάνα και το χυμό λεμονιού και ανακάτεψε τα υλικά.
- Πρόσθεσε αλατοπίπερο αν χρειάζεται και σέρβιρε.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ