Μία δροσιστική συνταγή για τις καλοκαιρινές ημέρες και τα ΣΚ!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 3 1/2 φλιτζάνια καρπούζι κομμένο σε κομμάτια, χωρίς κουκούτσια
- 2 κουτ. της σούπας χυμό λάιμ
- 1/4 του φλιτζανιού νερό
- 1 κουτ. του γλυκού μέλι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, καθαρίζεις πολύ καλά το καρπούζι και αφαιρείς τους σπόρους του.
- Στρώνεις σε ένα πυρέξ το καρπούζι σου, το σκεπάζεις και το αφήνεις στην κατάψυξη για 6 ώρες.
- Μόλις περάσει η ώρα, χτυπάς σε ένα μπλέντερ το παγωμένο καρπούζι με το χυμό από λάιμ, το νερό και το μέλι.
- Τοποθετείς το μείγμα σου στην κατάψυξη για 30 λεπτά και απολαμβάνεις!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ