Σαλάτα με σιτάρι και αγκινάρες

45 Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Μια διαφορετική σαλάτα, να την πάρεις μαζί σου στο γραφείο. Καλό είναι να την ετοιμάσεις από το βράδυ και να τν αφήσεις στο ψυγείο να κρυώσει καλά!

Συστατικά

  • 1 ¼ του φλιτζανιού σιτάρι
  • 2 ½ φλιτζάνια νερό
  • 1/3 του φλιτζανιού φρέσκια μέντα
  • 1/3 του φλιτζανιού φρέσκο μαϊντανό
  • ¼ του φλιτζανιού ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 3 κ.σ φρέσκο χυμό λεμονιού
  • 2 κ.σ ελαιόλαδο
  • Αλάτι, πιπέρι
  • 1 φλιτζάνι φασόλια βρασμένα
  • 1 φλιτζάνι αγκινάρες κομμένες σε κομμάτια

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Βάλε το νερό να βράσει και πρόσθεσε το σιτάρι. Αφού πάρει βράση, χαμήλωσε τη φωτιά και σκέπασε. Άφησε για 30 λεπτά
  • Ανακάτεψε το σιτάρι, με την μέντα και τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μπολ και ανακάτεψε καλά.
  • Άσε στο ψυγείο σκεπασμένο και πάρε την σαλάτα μαζί σου στη δουλειά

Tip


Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164