Θα την ετοιμάσεις στο άψε-σβήσε και θα σε χορτάσει για τα καλά… Γιατί τα μήλα είναι πάλι εδώ και δεν πρέπει να τα αγνοήσεις! Είναι νόστιμα, χορταστικά, στις πρώτες θέσεις σε περιεκτικότητα φυτικών ινών και μπορούν να πάρουν θέση τόσο σε πρώτο και κυρίως πιάτο, όσο φυσικά και στα επιδόρπια του φθινοπώρου! Δες άλλες συνταγές για μήλο εδώ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 κ.σ μαγιονέζα
- ¼ κ.γ μουστάρδα
- ½ κ.γ μέλι
- ½ κ.γ χυμό λεμόνι
- Μια πρέζα γαρίφαλο σε σκόνη
- ½ φλιτζάνι χοιρομέρι ψημένο
- 1 μικρό κόκκινο μήλο σε κυβάκια
- 1 μίσχο σέλερι κομμένο σε φέτες
- Μερικά φύλλα μαρουλιού
- ¼ κ.γ σουσάμι καβουρδισμένο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα μπολ ανακάτεψε τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, το μέλι, το λεμόνι και το γαρίφαλο
- Πρόσθεσε το χοιρομέρι, τα μήλα και το σέλερι
- Σκέπασε τη σαλάτα σου και άφησέ τη στο ψυγείο για 1 ώρα
- Σέρβιρε με τα φύλλα μαρούλι (αν επιθυμείς) και προσθέτοντας το σουσάμι
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ