Δροσερή και διαφροετική, περιλάμβάνει όλες τις ευρεγετικές ιδιότητες των οσπρίων σε μια νόστιμη και εύκολη σαλάτα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- ¼ του φλιτζανιού φασόλια μαυρομάτικα
- ¼ του φλιτζανιού φάβα
- ¼ του φλιτζανιού φασόλια ξερά
- ¼ του φλιτζανιού ρεβίθια
- ¼ του φλιτζανιού σιτάρι
- Αλάτι
- ½ φλιτζάνι χυμό λεμονιού
Τρόπος Μαγειρέματος
- Μούλιασε τα φασόλια από βραδύς
- Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βράσε το σιτάρι για 20 λεπτά και άφησέ τα στην άκρη να κρυώσουν
- Σε άλλο καθαρό νερό βράσε τη φάβα, σούρωσέ την και βάλε την επίσης στην άκρη
- Τέλος βράσε μαζί τα φασόλια με τα ρεβύθια
- Ανακάτεψε όλα τα όσπρια στην κατσαρόλα με τα φασόλια και αλατοπιπέρωσε.
- Άφησε να βράσουν σε δυνατά φωτιά μέχρι να μαλακώσουν
- Σέρβιρέ τα σε ρηχό, μεγάλο πιάτο με ελαιόλαδο, λεμόνι και ένα δύο φυλλαράκια μαϊντανό
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ